avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... montare repartitoare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

montare repartitoare

Buna ziua,

Exista vreo lege care stabileste un termen de montare/inlocuire a repartitoarelor de energie termica din momentul in care cererea a fost inregistrata la prestatorul respectiv de servicii (ISTA in cazul meu)?
Am facut o cerere la sfarsitul lunii trecute, mi s-a spus ca dureaza 2 saptamani, am mai sunat si intrebat, mi s-a spus ca sunt foarte ocupati, etc. Vreau sa stiu daca ii pot ameninta cu vreo lege pentru ca impresia mea e ca nu au nici o intentie sa imi monteze repartitoarele in viitorul apropiat si o sa dea RADET drumul la agent termic curand (caz in care voi plati agentul termic pausal).

Multumesc,
Mihaela
Cel mai recent răspuns: miha006 , utilizator 10:31, 23 Octombrie 2008
Daca nu aveti un (pre)contract cu ei nu prea aveti in ce baza sa ii determinati sa respecte un termen anume...
La data de 1 Oct, in unele localitati, la 15, 17, 20 Oct in altele, CET/RADET/Termica au anuntat ca incep umplerea cu agent termic a instalatiilor de incalzire centrala.
Regia bucuresteana de termoficare reia furnizarea caldurii numai atunci cand temperatura de afara coboara sub 10 grade Celsius, cel putin trei zile consecutiv...
In Botosani, exista „zvonul” ca va fi caldura in apartamente numai de la data cand vor fi „in vigoare” cupoanele de ajutor pt caldura... Depinde in ce oras sunteti...
Mergeti la sediul firmei cu o cerere in doua exemplare, prin care... intariti prima cerere (pe un exemplar sa va scrie nr inregistrare). Dar cred ca vor veni... Firmele de gen au pierdut destui clienti pe acest segment ai "repartiroarelor".
Eventual, ii puteti reclama la Of pt Protectia Consumatorului – daca ati platit un avans...
Din pacate nu am platit nici un avans iar precontrat/contract nu am cu ei. Din ce stiu eu, contractele se fac la nivelul asociatiilor de locatari, dar e posibil sa ma insel. Nu am cum sa renunt la serviciile lor :( Si pentru ca nu ii pot schimba cu altii... mi se pare normal cu atat mai mult sa existe o lege care sa ma protejeze impotriva situatiilor de genul celei in care ma aflu acum. Chiar nu exista nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunt la repartitoare goby goby Suntem 52 de apartamente si toate au repartitoare.Firma cu care avem contract de cativa ani buni ne obliga sa schimbam repartitoarele pentru ca li s-au uzat ... (vezi toată discuția)
Plata pentru tevile de caldura nahi nahi Buna ziua, doresc sa formulez si eu o intrebare referitoare la tevile de caldura care trec prin apartamentul mamei mele. Doresc sa mentionez ca mama are ... (vezi toată discuția)
Incheiere contracte individuale cu dalkia termoservice george2104 george2104 Buna ziua, Suntem o scara care are o majoritate de 70% din apartamente decuplate de la termoficare. Cei 30% ramasi ne obliga prin contractul colectiv sa ... (vezi toată discuția)