avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere

Buna ziua,

Am o problema si as vrea sa ma ajutati daca se poate. In perioada 2008-2009 am lucrat la o firma, iar patronul mi-a facut imputernicire la banca pentru a depune si retrage bani. Mentionez ca nu puteam sa fac acest lucru fara semnatura lui si fara stampila firmei pe care doar el o tinea. In noiembrie 2011 m-am trezit cu un telefon de la el daca pot sa trec pe la firma sa mai discutam. Avand in vedere ca am plecat in 2009 in coditii amiabile din firma m-am dus. Cand am ajuns a inceput sa ma acuze ca i-as fi furat bani, adica am scos 15000 lei noi pe care nu i-am mai depus in alt cont de la alta banca, cont din care el facea sustine ca isi platea un furnizor de chirie. Eu luam banii din banii si ii dadeam lui personal si atat. Nu aveam acces nici la caserie si nici la documente contabile, el stia ce facea cu banii. Am vazut insa ca la sfarsitul perioadei finanaciare exista dispozitii de plata prin care el scotea sume mari din casa ca si dividende sau restituire imprumut. Deasemeni el a semnat bilantul si balanta din perioada respectiva, asa cum mi-a spus contabila. De atunci m-a mai sunat dar nu i-am mai raspuns si azi a sunat din nou de doua ori si vazand ca nu-i raspund mi-a dat sms ca depune plangere la politie pentru ca i-as fi furat bani si ca trimite politia la locul meu de munca ca sa-mi faca rau. Mentionez ca el folosea banii din firma si pentru nevoiu personale dar si pentru a da salarii la negru pentru ca angajatii apareau pe stat cu salariul minim pe economie dar in realitatea aveau mai mult.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac, pentru ca sunt nevinovata si n-am avut niciodata de a face cu politia sau cu judecati.

Multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 17:22, 15 Ianuarie 2012
pentru inceput ca si sfat este sa asteptati sa vedeti daca va face sau nu dosar penal, astfel veti vedea cu exactitate despre ce este vorba si ce fel de acuzatii vi se aduc ;)
nu cred ca mai poate face ceva dupa asa mult timp.
daca se intampla sa fie o asa infractiune banuiesc ca si-ar fi dat seama de la primul bilant ori cand constata ca nu poate sa-si plateasca chiriile.oricum e greu de dovedit .
multumesc frumos, ideea e ca stiu ca ii place sa dea lumea in judecata si deasemni sustine ca toti il fura..iar azi cand am primit mesajul m-am speriat pentru ca nu am de-a face niciodata cu politia si nici judecati...nici nu stiu cum se procedeaza .
si daca ma suna si da mesaje in continuare, ce pot face ?
raspundeti la telefon si spuneti ca o sa va angajati un avocat si ca nu are sens sa va mai deranjeze , asemenea mai ii puteti preciza faptul ca face niste acuzatii complet nefondate fata de care poate raspunde la randul lui....;)

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati daria79 daria79 Buna ziua, Am o problema si as vrea sa ma ajutati daca se poate. In perioada 2008-2009 am lucrat la o firma, iar patronul mi-a facut imputernicire la banca ... (vezi toată discuția)
Imprumut stefan1209 stefan1209 Buna. O intrabare as avea daca cineva poate ajuta...eram intr-o situatie grava financiara, si am apelat la \"serviciul\" imprumuturi rapide,pe net,sunand la ... (vezi toată discuția)
Telefon uitat si furat din masina unei cunostinte Vladimirrr Vladimirrr Buna ziua.Pe data de 5/11 o cunostinta m-a luat cu masina de acasa si m-a dus pana la cineva in partea de vest a orasului Ploiesti.In masina am verificat ... (vezi toată discuția)