Vreau sa achizitionez o masina produsa dupa 01.01.2007 inmatriculata in Romania dupa data mentionata mai devreme si as dori sa stiu daca mai trebuie sa platesc taxa auto si ce imi trebuie pentru aceasta tranzactie..... Mentionez ca nu inteleg nimic din noua lege (L. 9/2007) si de aceea cer lamuriri.......
Multumesc anticipat!!!
Daca s-a platit taxa la inmatricularea acestei masini, dvs. nu mai platiti nimic. Daca s-a platit si s-a recuperat in instanta sau prin hotarare judecatoreasca s-a dispus inmatricularea fara plata acestei taxe, o veti plati deoarece se considera ca este prima operatiune de transcriere a dreptului de proprietate (art. 4 alin. 2 din lege).
Taxa auto
aacris
daca am achizitionat o masina din 2003 si inmatriculata in romania in 2007 iar acum vreau sa o vand imi puteti zice daca noul proprietar va plati taxa auto (vezi toată discuția)
Taxa de mediu
Ovidiu1991
Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)