avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

daca am achizitionat o masina din 2003 si inmatriculata in romania in 2007 iar acum vreau sa o vand imi puteti zice daca noul proprietar va plati taxa auto
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 21:10, 15 Ianuarie 2012
conform art. 4 alin. 2 din legea nr. 9 din 2012 taxa se plateste la prima transcriere a dreptului de proprietate. Daca nu s-a platit taxa se va face acest lucru la prima transcriere.
In 2007 a-ti platit aceasta taxa ptr masina ca altfel nu o puteati inscrie.
In aceste conditii nu va plati taxa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua taxa auto sherifu19 sherifu19 Buna iziua,am si eu o intrebare:Ce se intampla cu taxa daca eu ca potential cumparator al unei masini inscrise dupa 2007 pentru care a fost platita taxa auto ... (vezi toată discuția)
Taxa auto alexsoby alexsoby Vreau sa achizitionez o masina produsa dupa 01.01.2007 inmatriculata in Romania dupa data mentionata mai devreme si as dori sa stiu daca mai trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)