avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolatie

Cum se poate izola un singur apartament dintr-un bloc(din fonduri proprii)? Bineinteles respectand culoare initiala a blocului.
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 22:08, 24 Octombrie 2008
Ma refer la izolatie exterioara.
Daca e vb de izoltatie termica, exista firme specializate care fac asta, cu schele sau alpinisti.
In ce oras locuiti?
M-ar interesa din punct de vedere legal, ce documente e nevoie sa intocmesc pentru a nu avea probleme ulterior. Oferte de pret deja am obtinut si imi convine sa fac pe cont propriu pentru ca ceilalti din bloc oricum nu doresc sa aiba izolatie exterioara.
Din punct de vedere legal nu cred ca v-ar trebui ceva, dar ar fi bine sa aveti o hartie de la asociatie din care sa reiasa lucrurile astea, adica: pe vecini nu-i intereseaza, ca faceti in regie proprie, ca veti limita accesul pe tereasa ca sa preveniti pe viitor deteriorarea viitoarea terase, etc... in rest, bafta!

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi fac singur izolarea termica exterioara a apartamentului minzucatalin minzucatalin Buna seara . Revin cu un nou subiect , dupa cel in care am cerut sfaturi atunci cand mi-a fost distrusa masina de o bucata din tencuiala blocului. As dori ... (vezi toată discuția)
Izolatie exterioara bloc - vecinii se opun traianc traianc Pe scara noastra(10ap.propr.pers/4 etaje) 6 fam.si-au executat termoizolatie exter. pe cheltuiala proprie.Restul (4 fam) ne-am gasit o alta firma,cu manopera ... (vezi toată discuția)
Izolatie apartament... gratyela gratyela Buna ziua.... Odata cu venirea primaverii,(si ajutorul parintilor),dorim sa izolam apartamentul din motive strict ce tin de siguranta sanatatii familiei....o ... (vezi toată discuția)