avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata compensatorie in cazul concedierilor individuale ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata compensatorie in cazul concedierilor individuale care nu tin de persoana salariatului

Va rog sa ma ajutati.

Am cateva probleme.
1. Din ce se suporta plata salariului compensatoriu in cazul concedierilor individuale care nu tin de persoana salariatului? Din fondul de somaj? Din fondul de salarii?
2. Ce anume trebuie sa retina societatea asiguratului din aceasta plata compensatorie (cas, somaj, pensii, impozit)?
3. Angajatorul ce anume trebuie sa plateasca la aceasta suma?
4. Va rog sa-mi spuneti ce acte normative reglementeaza aceste retineri?
Cel mai recent răspuns: andabej , utilizator 11:39, 28 Octombrie 2008
Plăţile compensatorii se acordă prin fiunanţare mixtă, adică din fondul de salarii şi din fondul de şomaj., ca ater toate celelate aspecte decurg de aici
multumesc
adica, puteti raspunde, va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati. plata compensatorie in cazul concedierilor individuale care nu tin de persoana salariatului cezara costina cezara costina Am cateva probleme. 1. Din ce se suporta plata salariului compensatoriu in cazul concedierilor individuale care nu tin de persoana salariatului? Din fondul de ... (vezi toată discuția)
Care sint obligatiile de plata aferente unui salariu compensator la incetarea contactului de munca conf art 65(1) ? Lepadatu Cornel Lepadatu Cornel Am cateva probleme. 1. Din ce se suporta plata salariului compensatoriu in cazul unei concedieri individuale conf art 65(1)? Din fondul de salarii? 2. Ce ... (vezi toată discuția)
Impozite salariu compensatoriu concediere individuala MISKA5 MISKA5 buna seara!ce retineri se fac la plata unui salariu compensatoriu la concedierea individuala?plata lui se face in luna cand expira contractul sau in perioada ... (vezi toată discuția)