avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract de munca

Buna ziua, va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:
daca sunt salariat la o organizatie nonguvernamentala si ca si toti colegii mei am fost pusi sa facem cereri de concediu fara plata pe o perioada de trei luni, concomintent cu depunerea cererilor de voluntariat, m-am vazut pus in situatia de a cauta altceva de munca(nu pot sta trei luni fara salariu) si am obtinut un post in invatamant de suplinire(eu fiind cadru didactic) pe un concediu de maternitate, cum procedez cu incadrarea ca sa nu fie in afara legii/
mentionez ca de la scoala platesc toate obligatiile bugetare conform contractului de munca.daca dupa cele trei luni se gasesc bani de salarii ne cheama la serviciu si atunci eu ce fac cu contractul de munca de la scoala... grea decizie...multumesc anticipat pentru un raspuns .
Cel mai recent răspuns: bozdogescu , utilizator 15:47, 17 Ianuarie 2012
In conformitate cu prevederile Codului muncii puteti lucra cu contract de munca la mai multi angajatori.
Iata prevederile legale :
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Puteti lucra la ambele institutii daca si timpul va permite. Nu trebuie sa aveti contracte de munca pe 8 ore.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref concediu platit pentru redactare teza doctorat jcristina jcristina Sunt de la o scoala privata si una din angajate lucreaza si la o scoala de stat unde a depus o cerere pentru concediu platit pentru redactare teza doctorat ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora director scoala Lauramoro Lauramoro Am citit cu atentie legislatia stufoasa privind plata cu ora in acest an scolar si as vrea si o alta parere!In scoala noastra un profesor titular doreste 2 ore ... (vezi toată discuția)
Dacă as fi în concediu de nevoi personale pot fi asistent maternal? andamanea andamanea Bună ziua! Sunt cadru didactic titular. Am dreptul la un concediu de nevoi personale pt un an de zile. Pot deveni și profesa ca asistent maternal în ac an? ... (vezi toată discuția)