avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Faliment si popriri deja existente
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Faliment si popriri deja existente

Daca am deja infiintata o poprire pe niste bani (de la un tert) in cadrul unei proceduri viitoare de faliment a debitorului meu se mai poate inscrie cineva la acei bani, care , repet fac deja obiectul unei popriri?
Cel mai recent răspuns: cristian7002 , utilizator 16:51, 16 Ianuarie 2012
da, orice executare silita se suspenda iar creditorul se va inscrie la masa credala pentru sumele nerecuperate la data admiterii cererii de insolventa.
Daca este demarata procedura insolventei atunci calea este aceea de inscriere la masa credala. Procesul insolventei este lung si anevoios in principiu si daca nu exista patrimoniu al societatii trebuie avuta mare grija sa nu fie atrasa raspunderea administratorului (daca acesta are avere pe numele lui personal)
Multumesc pentru raspunsuri!
In cazul de fata eu sunt creditorul si ar trebuii sa introduc insolventa debitorului deoarece daca nu o introduc luna aceasta se perima(procesul este suspendat) si inca mai am de recuperat de la un tert poprit cam 60 000 lei. Eu sunt principalul creditor si singurul care am facut demersuri!
Deci ar putea ul alt creditor (daca exista) sa vina la acei 60 000?
Dar in cazul in care as incheia o intelegere de plata cu acel tert?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea tertului poprit stelian67 stelian67 Am obtinut in instanta pe bza unui titlu executoriu impotriva unei societati (o voi numiA) o validare a popririi in mina tertului ,o alta societate (pe care o ... (vezi toată discuția)
Faliment si popriri deja existente cristian7002 cristian7002 Eu sunt creditor si ar trebui sa introduc insolventa debitorului deoarece daca nu o introduc luna aceasta se perima(procesul este suspendat) si inca mai am de ... (vezi toată discuția)
Validare poprire - debitor in faliment iulianapanescu iulianapanescu Buna ziua . Intr-un proces, firma mea este creditoare , debitorul este in faliment, iar tertul poprit este DGFP. Problema este ca acum poprirea nu mi se ... (vezi toată discuția)