Sunt inculpat intr-un proces penal in care o institutie a statului s-a cinstituit parte civila pentru recuperarea prejudiciului. Ce se poate intampla daca nu am bunuri si venituri care sa acopere asa-zisul prejudiciu?
asta va ingrijoreaza pe dvs? nu pedeapsa ce o poate pronunta instanta penala?
daca nu aveti bunuri atunci nu se va recupera nimic. Insa nerecuperarea prejudiciului este o circumstanta agravanta.
Daca nu esti raspunzator de acel prejudiciu eu zic sa-ti iei un avocat care sa rezolve problema. Daca deja exista o hotarare irevocabila pronuntata impotriva ta si nu ai bunuri, in principiu nu au ce sa-ti faca. Daca ai salariu ti-l vor popri. Atunci cand o sa ai bunuri sau venituri, la fel vor fi urmarite. pana una alta stai relaxat :)
In primul rand trebuie sa fiti aparat in procesul penal. Recuperarea prejudiciului este accesorie. Daca nu aveti nimic al dvs atunci Statul nu va recupera nimic
Delapidare
jwl
Buna ziua,
Sunt cercetata pentru delapidare in suma de 260.000 lei la o banca. Precizez ca m-am autodenuntat la institutia la care am lucrat , am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Delapidare
aledical
pentru o fapta de delapidare poti fii arestat daca tu iti recunosti fapta ? cit poate dura un proces pentru delapidare? se poate primii cu suspendare daca nu ... (vezi toată discuția)