avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil!

Buna ziua!
Am si eu o problema daca ma puteti ajuta:
Lucrez in starinatate cu contract de munca si as dori sa va intreb daca pot beneficia de indemnizatia pt. cresterea copilului eu ca tata.
Mi s-a mai dat un alt raspunds ca as beneficia de aceasta indemnizatie daca am macar 1 luna in Romania!
Dar eu cand ma trebuie sa ma opresc de la munca imediat ce naste?
Si in cat timp trebuie sa depun actele la primaria de care apartin?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Tata - indemnizatie de crestere a copilului cu venituri din strainatate DenisaZR08 DenisaZR08 Buna ziua, As dorii sa intreb daca ati putea sa ma ghidati cu cateva informatii in legatura cu Indemnizatia de crestere a copilului cu venituri din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copil Alexeioana Alexeioana Buna ziua. Momentan ma aflu in perioada de crestere copil care va implini 2 ani pe 21.04.2017. Daca nasc un alt copil pana atunci perioada aceasta de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului Bibicu27 Bibicu27 Pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului daca in ultimi 4 ani am lucrat in afara tari si in ultimele 3 luni de sarcina vreau sa ma angajez in RO.? ... (vezi toată discuția)