avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii vechime pe cartea de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

vechime pe cartea de munca

Buna ziua ,

In ultimile 12 luni nu am fost angajata si nici nu am beneficiat de indemnizatia de somer ( nici macar nu stiu daca as fi putut beneficia , mentionez ca am 27 ani si 4 luni vechime cu platile efectuate la zi ) deoarece am demisionat de la ultimul loc de munca .
In conditiile in care pe aceasta perioada nu am reusit sa imi gasesc un loc de munca dar totusi doresc sa platesc contributiile aferente ( ce reprezinta ele? ) pentru ca sa nu imi fie intrerupta vechimea , care sunt sumele datorate lunar in aceste conditii si unde pot fi achitate ?
- sunt obligata sa platesc si asigurari de sanatate ? ( nu am beneficiat de nici un serviciu din partea lor , am folosit reteaua privata )
In speranta ca ma poate indruma cineva , va multumesc anticipat.
Cu stima
cleme_c

Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2012
cleme_c, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 17:03, 16 Ianuarie 2012
Asigurarea de sanate este obligatorie, contributia este in jur de 38 lei / luna.
Pentru vechime nu este obligatorie asigurarea dar puteti face contract cu casa de pensii, contributia este 222 lei / luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia la sistemul de pensii si la sistemul de sanatate Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Am terminat perioada de somaj si as dori sa stiu care este valoarea minima a contributiei la pensie si daca CAS-ul este obligatoriu de ... (vezi toată discuția)
Contributia benevola la asigurarile de sanatate iprss iprss Din luna octombrie 2014 am ramas fara loc de munca, nu sunt somer( poate gasesc de lucru), iar pensionarea se poate face dupa 2 ani. As vrea totusi sa platesc ... (vezi toată discuția)
Detalii despre ajutor somaj rabina rabina Buna ziua, 1. Primul cupon de ajutor de somaj este datat februarie 2010. Deoarece am dreptul la 1 an si ultimul emis a fost in decembrie, care este ultima ... (vezi toată discuția)