avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum pot sa cer scutirea de la plata taxei de timbru a ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum pot sa cer scutirea de la plata taxei de timbru a unui student intr-un proces?

am o actiune in pretentii in care reclamatul e student. cum pot sa cer scutirea acestuia de plata taxei de timbru?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:07, 23 Octombrie 2008
Printr-o cerere motivata adresata completului investit cu judecarea cauzei - aratand situatia materiala a reclamantului, conditia de student etc. Poate obtineti macar o reducere sau esalonare a platii taxei...
Atasati adeverinta de student si adeverinta in ceea ce priveste veniturile obtinute de la Administratia financiara de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)
Partaj ivanka82 ivanka82 Buna ziua, vreau sa divortez si sa fac partajul, insa am aflat ca taxa de timbru este de 3% din bunuri. Daca nu am bani pentru a plati aceasta taxa, am ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru ContSters79057 ContSters79057 As dori sa stiu in ce situatii se poate solicita reducerea taxei de timbru, aceasta urmand a fi in jur de 7000 lei , iar eu in acest moment nu ... (vezi toată discuția)