avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

In data de vineri 13 01 2012 ora 12,22 am postat pe Forumul Avocatnet.Ro o intrebare legata de un contract de intretinere,la care nu am primit nici un raspuns.
Rog a mi se da unele lamuriri la problema ridicata,intrucat este vorba de o persoana in varsta pe care vrem sa o stim in siguranta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 19:11, 16 Ianuarie 2012
Puteti sa ne repostati problema ca sa va putem raspunde ......Intre timp v am gasit topicul gasit si am incercat sa va raspund ....
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2012
ContSters141818, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Observatie raspunsuri la intrebari bocsaniuliana bocsaniuliana Observ ca nu se prea da raspuns la intrebari.De ce oare?Nu par interesante?sau nu sunt bine formulate? (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)