avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia pentru majori
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia pentru majori

Buna ziua,
Am inplinit varsta de 18 ani in 26.05.2011(diriga mi-a sugerat sa fac cererea in anul scolar viitor ca nu cumva sa se rataceasca la secretara) . Cererea pentru alocatie insotita de actele necesare au fost depuse acum 3 luni cel putin . De obicei colegii mei au primit dupa aproximativ 3 luni . Mentionez ca nu am depasit limita absentelor (nemotivate + motivate = 6) iar parintii mei nu au datorii nicaieri.
Va cer sa-mi spuneti cui sa ma adresez pentru a primi alocatia.Este vorba despre 280 lei si nu este o suma de ignorat .
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:49, 18 Ianuarie 2012
Vorbiti cu secretara scolii, la care ati depus actele, cu conducerea scolii si apoi la ISJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie-sanctiune contest_decizie contest_decizie Derularea evenimentelor: 16.05.2014/declaratii depuse la secretariatul scolii si in aceeasi zi [b]sesizare catre Consiliul de administratie din partea ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca nu am depus la termen cererea pentru acordarea ... camitza80 camitza80 Buna ziua! Daca nu am depus la termen cererea pentru acordarea bursei sociale pentru familie monoparentala, cand o mai pot depune? De la secretariatul Liceului ... (vezi toată discuția)