avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Daca nu am depus la termen cererea pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Daca nu am depus la termen cererea pentru acordarea ...

Buna ziua! Daca nu am depus la termen cererea pentru acordarea bursei sociale pentru familie monoparentala, cand o mai pot depune? De la secretariatul Liceului mi-au spus ca nu imi mai pot primi cererea! In documentul primit de la ei scrie ca cererile pot fi revizuite lunar! ....... Nu inteleg,,, daca pot fi revizuite lunar, de ce nu se mai primesc? Multumesc!

Las mai jos mesajul de la Secretariat!

1. Bursele de ajutor social se acordă elevilor la cerere.
2. Dosarele se depun de către părinţi/susţinători legali sau de elevul major.
3. Elevii care acumulează 10 sau mai multe absențe nemotivate într-o lună nu
primesc bursa de ajutor social pentru luna respectivă – valabil pentru toate tipurile de bursă de ajutor social.
4. Lista elevilor care beneficiază de burse sociale poate fi revizuită lunar, la cererea beneficiarilor, după cum urmează: se adaugă listei beneficiarilor de burse sociale acei elevi care fac dovada încadrării în condiţiile prevăzute.
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
camitza80, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 21 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati Ministerul Educatiei sau ISJ-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna o mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim ... Ingheta Ingheta Buna O mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim pe economie + pensie intretinere minima..n au fost casatoriti parintii.custodie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am două fetițe, una la școală primară, una ... Lasy Lasy Buna ziua!Am două fetițe școlare.Una la școală primară,una la liceu.Am depus dosar pentru bursa socială.Celei din școală primară i s a aprobat,celei ... (vezi toată discuția)
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)