avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu probleme
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu probleme

Sora mea este casatorita cu roman plecat in Italia, de ceva ani, au un copil impreuna. Problema este ca el este inhis in Italia si vor ambii sa divorteze. El a trimis o procura intocmita la penitenciar, semnata de direcorul inchisorii prin care isi da acordul sa divorteze si o imputerniceste pe mama lui sa se ocupe de toate formalitatile.
Cum poate divorta fara prezenta lui?
Cel mai recent răspuns: e_creanga , utilizator 09:38, 17 Ianuarie 2012
Mihail-Mihai a scris:

In aceste conditii da.

Nu inteleg. Puteti sa lamuriti?
e_creanga a scris:

Mihail-Mihai a scris:

In aceste conditii da.

Nu inteleg. Puteti sa lamuriti?

Nu sunt lamurot. Sora mea doreste sa mearga la un mediator pentru a-si da acordul. El si l-a dat prin documentul facut in penitenciar in Italia. Va rog sa ma lamuriti. Nu stim cum putem face sa divorteze mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dupa 8 ani de separare marynella36 marynella36 Buna ziua.De 5 ani am o relatie cu un barbat casatorit inca,dar separat de sotie de mai bine de 8 ani.Noi locuim in Italia,sotia lui e plecata din Romania dar ... (vezi toată discuția)
Divort - minor nascut inaintea de casatorie- Bogdan28 Bogdan28 situatia este urmatoarea : minorul s-a nascut inaintea casatoriei. parintii momentan locuiesc in italia si vor sa divorteze rapid. in situatia in care fac ... (vezi toată discuția)
Intrebare divort; buletin ContSters180134 ContSters180134 buna ziua ,am si eu o nelamurire.sora mea sa casatorit cu un cetatean strain in anul 2003 in bucuresti .ea nu e din bucuresti e din provincie.a locuit cu ... (vezi toată discuția)