avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... discutii juridice - Hidroelectrica se foloseste de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

discutii juridice - Hidroelectrica se foloseste de terenul meu

am titlu de proprietate pe un teren care de ani de zile ii ocupat de un baraj de la Hidroelectrica Nu v-am spus ca sunt din Sibiu.Am mers la Hidroelectrica si au o harta a terenului ocupat de ei cu barajul si mi-a spus ca terenul meu nu e prins in acea harta si deci nu ma poate despagubi dar faptic ii ocupat Mai mult de atat am fost la fata locului si terenul indicat de Hidroelectrica prins in harta lor ca si locatie nu corespunde.Nu corespunde nici vecinii nici nimic.Va rog as vrea sa stiu ce pot sa fac ?Eu platesc impozit de ani de zile pe terenul respectiv ba mai mult as vrea banii pentru el si pentru deserviciile lor adica nu a putut fi lucrat de ani de zile.Va rog daca ma putei ajuta ce sa fac?multumesc

Alte discuții în legătură

Gard daramat si lasat asa 25Maria23 25Maria23 Buna seara, Am doua intrebari: 1. Pe una dintre laturile casei mamei mele se afla o cladire care tinea loc de gard. Anul trecut terenul pe care era ... (vezi toată discuția)
Intabulare aledical aledical am apelat la un topometrist pentru a intabula un teren, dupa ce am pus la dispozitie toate actele cerute de topometrist sa apucat de treaba dar a durat foarte ... (vezi toată discuția)
Planuri parcelare pe teren extravilan ab o5czo ab o5czo am mostenit, prin testament (neatacat), un teren extravilan cuprins pe un titlu de proprietate emis in 1995. acum, acel teren nefiind inscris in cartea ... (vezi toată discuția)