am apelat la un topometrist pentru a intabula un teren, dupa ce am pus la dispozitie toate actele cerute de topometrist sa apucat de treaba dar a durat foarte mult ,la terminarea documentatiei cadastrale m-a sunat sa-i dau bani si sa ma duc eu la cadastru sa intabul terenul ,acest lucru nu trebuia sa il faca el? Acum vecinul meu vrea si el sa se intabule dar ma sunat si mea spus ca eu am intrat pe terenul dinsului cu 3 m , asa ea zis topometristul lui dar eu am scriptic dar si faptic cit aveam pe titlu . vecinul ma tot suna sa imi spuna sa dau o declaratie sa mutam terenul meu catre celalat vecin cu 3 m dar eu am refuzat pentru ca nu vreau sa am probleme cu celalat vecin pentru ca nici el nu e intabulat. Vecinul meu care spune ca am intrat pe terenul lui cu 3 m ma tot amenintia ca ma da in judecata desi eu am intabulat exact cit aveam in titlu . Ce trebuie sa fac?
vecinul trebuie sa prezinte instantei schita cadastrala asa cum e la primarie,daca terenul tau corespunde cu schita facuta de topometrist si cea de la primarie nu vad nici o problema pt tine
Cine rezolva
aledical
Cine trebuie sa rezolve un litigiu intre doi vecini; Am un teren mostenire am intabulat terenul in 2006 in baza titlului de proprietate si documentatie ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinul
aledical
cine ma poate ajuta cu sfaturi; am un teren am intabulat terenul in 2008 , vecinul acum vrea si el sa isi intabule terenul dar topometristul lui ia spus ca ... (vezi toată discuția)
Granitiuire
aledical
Buna seara va rog sa ma ajutati ; Am un teren intabulat in 2006 in februarie 2010 am fost sunat de catre vecinul meu de teren ca si el doreste sa se intabule ... (vezi toată discuția)