Cine trebuie sa rezolve un litigiu intre doi vecini; Am un teren mostenire am intabulat terenul in 2006 in baza titlului de proprietate si documentatie cadastrala. Vecinul meu am vrea sa se intabule si el dar topometristul lui ia spus ca eu am intrat cu 3 m in terenul lui , dar eu am intabulat exact cit aveam pe titlu . Nici vecinul celalat nu este inca intabulat de acea a cerut vecinul meu sa ma mut 3m catre celalat vecin ce ace eu am refuzat acum ma amenintia ca ma da in judecata si ma tot deranjaza cu telefoane amenitinduma cu tot fel . Ce ar trebui sa fac? Aceasta problema nu comisia care se ocupa cu terenurile sau cadastrul ar trebuii sa o rezolve?
Buna ziua !
In cazul in care nu va intelegeti amiabil, rezolvarea este numai in fata instantei de judecata, singura competenta in acest sens. Personal va sfatuiesc sa nu faceti deocamdata nici un demers. Avand titlu de proprietate pe teren, stapanind suprafata existenta in acte, nu aveti de ce va face griji. Orice fapta a vecinilor, care va incalca drepturile de proprietate si folosinta a terenului, in conditiile descrise de dumneavoastra, se constituie infractiune.
Cu stima !
Problema cu vecinul
aledical
cine ma poate ajuta cu sfaturi; am un teren am intabulat terenul in 2008 , vecinul acum vrea si el sa isi intabule terenul dar topometristul lui ia spus ca ... (vezi toată discuția)
Teren
aledical
Am un teren pe care l-am mostenit din partea mamei sintem 4 mostenitori cu parti egale terenul , l-am intabulat in 2008 . in februarie am primit un telefon de ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)