cine ma poate ajuta cu sfaturi; am un teren am intabulat terenul in 2008 , vecinul acum vrea si el sa isi intabule terenul dar topometristul lui ia spus ca terenul meu se suprapune cu al lui 3m iar eu sa dau o declaratie cu ca sint de acord sa mutam terenul meu cu 3 m catre celalalt vecin iar eu am refuzat pentru ca eu nu vreau sa am probleme cu celalalt vecin cind se intabula si el . Eu am exact 2800mp cit am si in titlu si in cf, iar vecinul ma amenintia ca ma da in judecata daca nu ma duc sa dau o declaratie ca, sint de acord sa mut terenul cu 3m catre celalalt vecin eu am si faptic exact 2800mp
Eu va recomand sa asteptati sa va dea in judecata pentru ca este posibil ca topometristul sau sa fi gresit sau sa fi fost platit pentru a face documentatia cadastrala eronat. O declaratie autentica in acest sens va poate crea probleme cu vecinul din stanga neintabulat inca, iar apoi alte procese. De asemenea, daca terenul dv. este masurat corect si incadrat corect in teren, o declaratie din partea dv. conduce la reducerea suprafetei dv. de buna voie in situatia in care vecinul din stanga se intabuleaza si va stabili ca i-ati ocupat ilegal acea portiune de teren prin simplul fapt al mutarii limitei de hotar initiale la 3 m, asa cum va cere vecinul din dreapta. Numai instanta poate decide cine a gresit. ;)
Intabulare
aledical
am apelat la un topometrist pentru a intabula un teren, dupa ce am pus la dispozitie toate actele cerute de topometrist sa apucat de treaba dar a durat foarte ... (vezi toată discuția)