avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca in ue
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca in ue

ce trebuie sa faci daca :
gasesti un loc de munca in UE ai un contract pe care il semnezi dara nu mai ajunge inregistrat la fortele de munca ?

Alte discuții în legătură

Patronul si actele lui false bucurescu bucurescu Buna ziua, acum 6 luni cand am fost disponibilizat am intalnit un prieten vechi care mi-a spus ca ma poate ajuta sa nu pierd vechimea in cartea de munca. Si ... (vezi toată discuția)
Angajat cetatean german ioanatodi ioanatodi Buna ziua , Trebuie sa angajez o persoana cu cetatenie germana care va reprezenta societatea in Germania (are domiciliu in Germania, ii fac CIM cu ... (vezi toată discuția)
Contract recrutare si facturare in ue Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua , sunt o intreprindere individuala cu obiect de activitate \\"recrutare si management forta de munca\\". Sunt neplatitor de TVA. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)