avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Contract recrutare si facturare in UE
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Contract recrutare si facturare in UE

Buna ziua ,
sunt o intreprindere individuala cu obiect de activitate "recrutare si management forta de munca". Sunt neplatitor de TVA. Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: am o propunere de colaborare cu o firma de recrutare din UE care are nevoie de o recrutare pentru un client din Romania. Ce trebuie sa fac pentru a putea avea un contract si respectiv sa pot factura catre ei? Trebuie sa ma inregistrez in VIES? Este posibil ca inspectia ITM sa considere ca este plasare de forta de munca in strainatate? - angajatul va fi roman , angajat la o firma din Romania. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:53, 24 Ianuarie 2014
Daca firma din strainatate e inregistrata in scopuri de tva trebuie sa va inregistrati si dvs in ROI pt a factura .
Inspectia ITM nu cere facturile dvs....Oricum, nu are cum sa considere asa ceva...
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
Vlajoaga Robert PFA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii recrutare catre ue - tratament fiscal Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua , sunt o intreprindere individuala cu obiect de activitate \\"recrutare si management forta de munca\\". Sunt neplatitor de TVA. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Facturez cu sau fara tva? mine58 mine58 Buna ziua,am si eu o intrebare.O firma cu cod CAEN plasare forta de munca atat in Romania cat si in strainatate a incheiat doua contracte, cu o firma din ... (vezi toată discuția)
Livrare servicii in germania krisstta26 krisstta26 Buna seara,va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate: am o firma de plasare forta de munca si am obtinut un contract de plasare oameni in ... (vezi toată discuția)