avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Servicii recrutare catre UE - tratament fiscal
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Servicii recrutare catre UE - tratament fiscal

Buna ziua ,
sunt o intreprindere individuala cu obiect de activitate "recrutare si management forta de munca". Sunt neplatitor de TVA. Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: am o propunere de colaborare cu o firma de recrutare din UE care are nevoie de o recrutare pentru un client din Romania. Ce trebuie sa fac pentru a putea avea un contract si respectiv sa pot factura catre ei? Trebuie sa ma inregistrez in VIES si in ROI? Este posibil ca inspectia ITM sa considere ca este plasare de forta de munca in strainatate? - angajatul va fi roman , angajat la o firma din Romania. Va multumesc!


Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 16:07, 24 Ianuarie 2014
V-am raspuns pe celalalt post. Va rog nu mai postati de doua ori.. Sunt destule probleme in asteptare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract recrutare si facturare in ue Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua , sunt o intreprindere individuala cu obiect de activitate \\"recrutare si management forta de munca\\". Sunt neplatitor de TVA. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Facturez cu sau fara tva? mine58 mine58 Buna ziua,am si eu o intrebare.O firma cu cod CAEN plasare forta de munca atat in Romania cat si in strainatate a incheiat doua contracte, cu o firma din ... (vezi toată discuția)
Recrutare forta de munca din romania pentru ue NICOLASA NICOLASA O firma straina din UE poate recruta forta de munca din Romania printr-un reprezentant al sau specializat in recrutari si de origine romana? Rog detalii, ... (vezi toată discuția)