avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA facturez cu sau fara tva?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

facturez cu sau fara tva?

Buna ziua,am si eu o intrebare.O firma cu cod CAEN plasare forta de munca atat in Romania cat si in strainatate a incheiat doua contracte, cu o firma din Danemarca si cu o firma din Germania.Firma din Romania nu e platitoare de TVA,dar si-a obtinut acel cod VAT.
Intrebarea mea este : firma trebuie sa factureze servicii de plasare forta de munca celor din strainatate cu tva-ul aferent lor si chiar daca noi in Romania nu platim tva,trebuie sa facem o declaratie,390 vies?Multumesc si o duminica placuta sa aveti.
Adaug ca firma este inscrisa in ROI.
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2012
mine58, utilizator
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:25, 20 Mai 2012
firma din romania elibereaza factura fara tva si raporteaza in 390 vies.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare servicii in germania krisstta26 krisstta26 Buna seara,va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate: am o firma de plasare forta de munca si am obtinut un contract de plasare oameni in ... (vezi toată discuția)
Contract recrutare si facturare in ue Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua , sunt o intreprindere individuala cu obiect de activitate \\"recrutare si management forta de munca\\". Sunt neplatitor de TVA. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6202 pe norma de venit - modificari fiscale 2015 pt tva? ioanageorgiana ioanageorgiana Buna As avea o intrebare pt cod caen 6202 prestam servicii pt o firma din germania impozabila, nu inteleg daca ne incadram sau nu in regim special tva, mai ... (vezi toată discuția)