avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cod Caen 6202 pe norma de venit - modificari fiscale ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cod Caen 6202 pe norma de venit - modificari fiscale 2015 pt tva?

Buna

As avea o intrebare pt cod caen 6202 prestam servicii pt o firma din germania impozabila, nu inteleg daca ne incadram sau nu in regim special tva, mai exact e vorba ca pana acum depunem 390 vies lunar, asta in 2014, lunar emitem facturi, suntem inregistrati in roi , nu platim tva desi avem un cod special de tva, dar tva se deduce din cauza ca locul prestarii serviciilor este locul consumatorului, deci germania, inteleg ca sunt schimbari fiscale, dar nu stiu daca acestea afecteaza acest cod caen ...daca poate cineva sa imi spuna daca se schimba ceva sau va fi la fel, lunar 390 vies,, dupa emiterea facturii sau sunt schimbari....?sunt putin derutata...in curand vom emite o noua factura si nu stiu ce sa cred...multumesc.
Cel mai recent răspuns: ioanageorgiana , utilizator 18:36, 28 Ianuarie 2015
S-a schimbat doar pt PJ romane platitoare de tva ( nu cele cu cod de tva pt extern, cele inregistrate normal..daca pot sa zic asa) care factureaza catre PF din UE... Atat...
Multumesc pt raspuns.ma puteti ajuta sa imi spuneti e nevoie sa depun declaratia 600 fiind pe norma pe venit si ce valoare trev in declaratie?daca depun 392b acolo nu trec incasarile dun ue.in romania nu am incasari decat din ue.depun 390 lunar asa emit factura dar trebuie sa depun si altceva?ce declaratii trebuie sa depun in 2015?anul 2014 e primul an de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit - caen 6202 (consultanta) ovidiu86 ovidiu86 Buna ziua, tocmai mi-am infiintat un PFA la norma de venit, CAEN 6202 - Servicii de consultanta si as dori sa stiu cum trebuie tinuta evidenta fiscala a ... (vezi toată discuția)
Tva licenta software kijh kijh Buna tuturor, Va retin atentia cu o intrebare. Am o intreprindere individuala (la norma pe venit), cod CAEN 6202 consultanta in Tehnologia Informatiei. ... (vezi toată discuția)
Vanzare intracomunitara fara transport psilvie psilvie Buna ziua, Firma din RO platitor de TVA, achizitioneaza de la furnizor german (cu cod TVA valabil) produse care sunt livrate direct in Italia, factura va fi ... (vezi toată discuția)