avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

LA MULTI ANI,pentru 2012 !!!
Sa fie un an bun pentru intreaga dumneavoastra echipa !! Sa ne traiti,sa va bucurati,safiti fericiti !!!!
Va intreb cate ceva :
1. Cand poate beneficia de o pensionare anticipata (cu cinci ani,mai devreme) o femeie,nascuta la data de 30 iunie,1959 ?

2. Cand ma pot pensiona EU - barbat- , la limita de varsta,fiind nascut la 1 ianuarie 1951 ?

Multe,multe multumiri si ,inca odata, noroc si sanatate !!!!
Cu deosebit respect, Petrica Leah
Cel mai recent răspuns: Vlad2013 , utilizator 00:07, 18 Ianuarie 2012
1-Conditia de varsta 56 de ani si 5 luni.Conditia de stagiu este de 39 de ani si 5 luni,fara stagiu asimilat.
2-La 65 de ani daca nu aveti stagii in grupele superioare de munca I si II,sau in conditii speciale sau deosebite de munca.Conditia stagiului minim in acest caz ar fi de 15 ani.
Multe,multe multumiri!!!!
Am mare incredere in echipa dumneavoastra minunata !!!
Suntem niste norocosi ca existati !!!

Noapte buna !
Cu toata consideratia , Petru si Rodica Leah

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata Vlad2013 Vlad2013 Buna seara , Daca o femeie a muncit normal,fara grupa de munca,peste 30 de ani si este nascuta la data de 30 iunie 1959 , CAND SE POATE PENSIONA ANTICIPAT ... (vezi toată discuția)
Cand poate iesi la pensie? Vlad2013 Vlad2013 O femeie nascuta la 27 iulie 1954 , care a intrat in invatamant la 1 octombrie 1974, tinand cont de STAGIATURA , \"CAND POATE IESI LA ... (vezi toată discuția)
Pensionarea in invatamant Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, Cu respect,doresc lamuriri , cu privire la pensionarea anticipata a sotiei mele. S-a nascut la 26 ian.1953.Deci,are varsta de 57 ani. A ... (vezi toată discuția)