avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... TCG - termenii si conditiile generale ale contractelor ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

TCG - termenii si conditiile generale ale contractelor de telefonie mobila

Buna ziua,mama mea a facut in nr cu 2 ani de zile un abonament la o firma de telefonie mobila. In momentul semnarii contractului a cerut acei TCG dar angajatul ia comunicat ca nu exista tiparit in magazin si ca au doar un caracter informativ.Pe contract se specifica doar data,nr telefon,tip abonament si perioada contractuala.Toate clauzele precum si taxa de reziliere sunt trecute in acei TCG.Pe contract se specifica ca acei TCG fac parte din contract si ca,clientul a fost de acord cu ei la momentul semnarii contractului,dar nu i-au fost dati sau anexati contractului sau semnati.Spuneti-mi cum poate produce efecte contractuale un document la care se face doar referire intr-un contract si nu este semnat?In contract se specifica "am luat la cunostinta si sunt de acord cu termenii si conditiile generale(TCG)"dar niciunde nu se specifica ca ar fi TCG ai firmei respective,doar TCG.
Va multumesc

[Editat - Pe forum nu punem in discutie persoane fizice sau juridice. Multumesc pentru intelegere.]
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: cga43 , utilizator 01:04, 17 Ianuarie 2012
cristi2012 a scris:

Pe contract se specifica ca acei TCG fac parte din contract si ca,clientul a fost de acord cu ei la momentul semnarii contractului,dar nu i-au fost dati sau anexati contractului sau semnati.Spuneti-mi cum poate produce efecte contractuale un document la care se face doar referire intr-un contract si nu este semnat?


Nu poate produce efecte (doar daca tineti neaparat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu firma de telefonie mobila alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Avem pe firma un contract cu o firma de telefonie mobila cu un abonament destul de mare.Momentan ... (vezi toată discuția)
Abonat telefonie mobila stoicamaria stoicamaria Buna ziua si bine v-am gasit! Sunt o noua cititoare a paginii dvs,si ma bucur ca aici am gasit multe informatii utile. Sa incep prin a va relata povestea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)