avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... un sfat va rog
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

un sfat va rog

Buna ziua. Daca ma puteti ajuta cu un sfat va rog.Ce acte trebuie sa depun la in instanta ca,copilul sa poarte numele tatalui dupa ce am facut deja pasul cu recunoasterea paternitati si in certificatul de nastere este trecut numele tatalui iar copilul are deja 15 ani asa ca am inteles ca doar prin instanta se poate sa poarte numele tatalui ,dar din pacate la judecatoria oradea singurul raspuns a fost sa imi iau un avocat ca el stie ce trebuie si nu ne permitem unul. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2008
floarea_72, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Todorese Doina , Avocat 14:53, 23 Octombrie 2008
cerere catre judecatorie in care prezentati toate aspectele la care anexati celelalte documente in copie, respectiv:
- certificatul de nastere al copilului;
- documentul pe care il aveti cu recunoasterea paternitatii;
- cartea de identitate a copilului.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2008
Cabinet de Avocat Todorese Doina, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil blue_lion blue_lion Am o relatie de concubinaj din care o sa avem un copil.copilul se va naste peste 4 luni. Mama copilului se afla in Romania eu in spania. Intrebarea mea este da ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are concubinul în privința minorului dacă nu apare în certificatul de naștere? anila1998 anila1998 salut, aș dori să aflu ce drepturi are tatal copilului in cazul in care... pe parcursu sarcinii nu afost alaturi... copilul nu poartă numele lui si nu ... (vezi toată discuția)
Purtare nume maya2009cu maya2009cu Buna ziua, Iata care e problema pentru care va cer sfatul : Tocmai am primit sentinta in urma procesului de tagada paternitatii (pe scurt: copilul meu s-a ... (vezi toată discuția)