avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Poate un minor sa calatoreasca singur in strainatate?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Poate un minor sa calatoreasca singur in strainatate?

As dori sa aflu daca un minor poate sa calatoreasca neinsotit in afara tarii.Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:08, 17 Ianuarie 2012
Nu, minorii romani pot calatori in strainatate numai insotiti, cu acordul parintilor.
Mai multe detalii gasiti aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in uk la 15 ani fara parinti IustinVel IustinVel Buna ziua,fiind in varsta de 15 ani, cum pot calatori in UK la un prieten? De ce acte am nevoie pe langa procura de la parinti si pasaport? Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Revenirea in tara a unui minor neinsotit magop magop fiica mea de 17 ani a plecat in spania in vizita insotita de un bunic. bunicul are probleme de samatate si doreste sa mai ramana in spania sa se trateze si ... (vezi toată discuția)
Inoarcere in tara a minorului neinsotit de nimeni stefanemilionel stefanemilionel Buna ziua, As dori sa stiu daca un minor de cetatenie romana se poate intoarce in tara neinsotit de catre nimeni. Acesta calatoreste din Italia in Romania cu ... (vezi toată discuția)