avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Documente puse de fostul sot in dosarul de partaj la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Documente puse de fostul sot in dosarul de partaj la studiul dosarului

Am divortat in 2009. Partajul dureaza din octombrie 2008 datorita unor credite pe numele meu din timpul casatoriei pe care fostul sot nu vrea sa le recunoasca desi cu o parte din bani am sustinut firma la care era administrator. Ieri cand am luat dosarul pentru studiu , am gasit la sfarsit documente puse de acesta la studiul dosarului
Ce pot face? Documentele se refera la ceea ce crede el ca am facut cu creditele desi am depus extrase de cont si lista de plati pentru acei bani.Mentionez ca eu am avut salariul de 4500 lei iar el de 1400 lei

Alte discuții în legătură

Partaj autoturism achizitionat prin credit cristineldutu cristineldutu Sotia mea a intentat divortul in iulie 2012, divortul s-a pronuntat in decembrie si este definitiv. Despartirea s-a produs in fapt la sfarsitul lui iunie ... (vezi toată discuția)
Bun vandut intimpul procesului de divort ancutub ancutub buna ziua. am nevoie de un sfat competent in urmatoarea chestiune:in 18 februarie 2009 am depus divort iar undeva prin iunie tot 2009 am suspendat dosarl in ... (vezi toată discuția)
Drepturi obtinere extras cont (partaj in urma divortului) loanabelciu loanabelciu Am terminat procesul de divort (a fost din culpa comuna, eu am fost reclamantul). Problema este ca fostul sot ...a \"omis\" mai bine zis a mintit in Cererea ... (vezi toată discuția)