avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Amenda suspenda indemnizatia CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Amenda suspenda indemnizatia CCC?

1. Daca atat eu, cat si sotul avem amenzi neplatite, exista posibilitatea sa se suspende indemnizatia CCC?
2. Sotul a cumparat o masina cu o luna inainte de casatorie, la care nu a platit impozitul? Se suspenda indemnizatia sau, nu e bun comun, fiind cumparat inainte de casatorie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:25, 17 Ianuarie 2012
1. OUG 111/2010 spune ca pentru a primi indemnizatia pentru CCC beneficiarii au obligatia sa isi achite obligatiile legale fata de bugetul local pentru bunurile pe care le detin in proprietate, conform prevederilor Legii nr. 571/2003 (Codul fiscal).

2. Pentru modul cum se va proceda o sa apara modificari la Normele de aplicare a OUG 111/2010

3. Amenzile nu sunt obligatii pentru bunuri in proprietate.

.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile sotului imi afecteaza indemnizatia ccc? adela05 adela05 Buna ziua! Pe 14 iunie mi se termina concediul de maternitate si trebuie sa depun dosarul pt indemnizatie CCC. Tocmai am cititi o stire despre o mamica careia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Laura31 Laura31 Buna ziua! Pentru dosarul de crestere a copilului mi s-a cerut certificatul fiscal al sotului...ce vreau sa va spun este ca sotul meu are amenzi neplatite in ... (vezi toată discuția)
Se pot retine amenzi din alocatie si din indemnizatia pentru ccc? veronicabouros veronicabouros buna ziua!sotul meu are niste datorii la primarie,adica niste amenzi si i-au spus ca daca nu le plateste o sa ne opreasca banii din alocatia fetitei noastre ... (vezi toată discuția)