avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat

In aprilie 2008 permisul de conducere a fost retinut de politie pentru conducere in stare de e........... De atunci dosarul este la cercetari la politie. Nu stiu unde sa merg sa solicit eventual o procura pt. a putea conduce pana la finalizarea cercetarii/dosarului.

Ma puteti ajuta?

Alte discuții în legătură

Permis retinut - alcoolemie la volan aacris aacris Buna seara ,am fost gasit in autoturismul stationt in parcare pe scaunul soferului dormind si beat fiind de catre organele de politie in urma unei sesizari ... (vezi toată discuția)
Dosare penale pe nedrept pentru conducere fara permis mradutsu mradutsu Buna ziua, va rog mul sa ma ajutati pentru ca nu mai inteleg nimic, In data de 12 iunie 2013conducand o masina cu nr de inmatriculare pe bulgaria am fost ... (vezi toată discuția)
Prezumtia de nevinovatie dionis_31 dionis_31 Pana la o eventuala NUP a procurorului sau a unei decizii in instanta, presupun ca inca functioneaza prezumtia de nevinovatie. In ce conditii sau faza a ... (vezi toată discuția)