avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general incetare contract prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

incetare contract prestari servicii

Subiect: reziliere contract
buna ziua
vreau sa va prezint de aceasta data si sa supun atentiei dvs o clauza de reziliere a unui contract dintre un PFA si un SRL

VII. NOTIFICÃRI
7.1. În accepțiunea părților contractante, orice notificare adresată de una dintre acestea celeilalte este valabil îndeplinită dacă va fi transmisă la adresa/sediul prevăzut în partea introductivă a prezentului contract.
7.2. În cazul în care notificarea se face pe cale poștală, ea va fi transmisă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire (A.R.) și se consideră primită de destinatar la data menționată de oficiul postal primitor pe această confirmare.
7.3. Dacă confirmarea se trimite prin telex sau telefax, ea se consideră primită în prima zi lucrătoare dupa cea în care a fost expediată.
7.4. Notificarile verbale nu se iau în considerare de nici una dintre părți, dacă nu sunt confirmate, prin intermediul uneia dintre modalitățile prevăzute la alineatele precedente.
10.2. Partea care invocă o clauză de încetare a prevederilor prezentului contract o va notifica celeilalte părți cu cel putin 30 zile înainte de data la care încetarea urmează să-și producă efectele.

Beneficiarul doreste sa rezilieze acest contract si sustine domnia sa poate face acest lucru notificandu-ma verbal sa spunem astazi si apoi imi trimite notificare scrisa in care mentioneaza ca m-a instiintat verbal in data de.......... si ca termenul de 30 zile decurge de la data la care m-a instiintat verbal.
astept opiniile juristilor pentru ca stiu ca sunt multi aici si buni.
multumesc

Alte discuții în legătură

Reziliere contract Geo_2008 Geo_2008 buna ziua vreau sa va prezint de aceasta data si sa supun atentiei dvs o clauza de reziliere a unui contract dintre un PFA si un SRL VII. ... (vezi toată discuția)
Corectitudine si legalitate clauza contract Geo_2008 Geo_2008 CONTRACT DE PRESTÃRI SERVICII Nr. ....... / ............................. III. DURATA CONTRACTULUI : 3.1. Contractul se încheie pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Model contract comodat mi_ta mi_ta Buna seara, va rog frumos daca aveti si imi puteti da si mie un model de contract de comodat pe care sa-l intocmesc intre o persoana fizica si aceeasi persoana ... (vezi toată discuția)