buna ziua, am citit legislatia in vigoare si nu am gasit reglementarea care ma intreseaza respectiv: pentru infiintarea unei asociatii a crescatorilor de animale este necesara o persoana cu studii de specialitate in domeniu sau nu, multumesc anticipat si un an mai bun tuturor utilizatorilor avocatnet
Daca doriti infiintarea unei asociatii pe og 26 din 2000 privitoare la asociatii si fundatii, nu va trebuie sa prezentati acte de studii ale membrilor fondatori. Dupa infiintare, puteti colabora cu persoane care sa aiba o anumita pregatire, daca printre membrii asociatiei nu aveti o astfel de persoana, pentru activitati concrete.
doresc sa infiintez o asociatie cu care sa pot sustine cursuri de prim ajutor in anumite comunitati. mentionez ca nu urmaresc castiguri financiare din acest lucru, scopul meu fiind doar de informare si constientizare a tinerilor si nu numai. iar acest lucru doresc sa il fac legal si sa pot primii ajutor pentru materiale necesare din partea unor sponsori. imi puteti da un sfat? multumesc anticipat!