avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala

am fost batut anul trecut in timp ce meream spre casa de 2 indivizi , am fost la bunici mei inpreuna cu mama mea si cu pretena mea iar in maxi taxi in petrosani erau 4 baietzi cam recalcitranti , am stat linistiti pe scaune nu am zis nimic iar in apropierea statiei cand neam ridicat de pe scaune au inceput sa se ia de pretena mea si de mine sa inceapa sa o pipaie sa ii traga de o plasa in care aveam niste hamburgari , leam atras atentia sa o lase in pace la urma lea atras mama meaatentia sa ne lase in pace in mod civilizat iar cand am dat sa cobor jos din maxi taxi unuldin ei mia aplicat un pumn in ceafa , iar dupa aces pumn sa mai dat unu jos afara in statie si care mia dat un pumn in plina figura iar cel care mai dat cu pumnul in ceafa mia sarit si el cu piciorul in spate si mia dat un pumn in zona coastelor la urma a inceput sa sara lumea din statie sau bagat sa nu mai dea in mine iar ei au inceput sa ma ameninte ca imi taie gatu ca ma vor prinde ei urmatoarea zi si o sa mio iau inca o data , am fost la politie am depus planger si intre timp ce depuneam plangere au fost adusi de catre un echipaji de politie care ia gasit intro altercatie . am fost spitalizat 7 zile am certificat medico legal si nici macar dupa aproape 9 luni de zile domnu de la politie nu a dat drumu la dosar la parchet ce e de facut ca sa se dea drumu odata
Formulati cerere de comunicare a stadiului dosarului si angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batut bine de politisti Puyan Puyan In data de 15/16 noiembrie 2009 am fost solicitat de un prieten(fost coleg de clasa ) sa il duc pe el si inca 3 prieteni de ai lui in comuna pui jud hunedoara ... (vezi toată discuția)
Vreau si eu un sfat badrian1 badrian1 Buna ziua ! Eu sunt agent de paza la o firma de paza din Craiova , ma aflam in serviciu la un bar .In jurul orei 3:30 am vazut doua persoane certanduse am ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizică și verbală nesancționată de poliție. vreau să depun plângere penală, așa se va soluționa cazul? precious007 precious007 Buna ziua, As dori sa stiu cum sa procedez cel mai repede si eficient in cazul in care ieri in statiunea mamaia, am cumparat de la o terasa cateva bauturi, ... (vezi toată discuția)