avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract cu timp partial

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: pentru un salariat angajat cu timp partial si program de lucru inegal, lucrand doar vinerea si sambata care este nr de ore maxim pe care il poate presta?
Cel mai recent răspuns: Adina_Mihaela , utilizator 20:09, 17 Ianuarie 2012
Care este durata timpului de munca prevazuta in c.i.m.? ... in cazul unui c.i.m. cu norma partiala durata timpului de munca poate fi de maxim 7 ore/zi ....
dar salariatul nu desfasoara activitate zinic, numai in cele doua zile, programul de lucru fiind inegal
in c.i.m. trebuie sa aveti prevazuta durata timpului de munca ... De exemplu, in cazul unui c.i.m. cu 2 ore/zi, inegal avem : lucreaza vineri 5 ore/zi si sambata 5 ore/zi luni-joi liber
nu se poate sa precizez in contract orele prestate pe saptamana si programul de lucru?
Ba da , se poate stipula in c.i.m. un program de ore/sapt , inegal .... este bun si exemplu cu timpul de munca pe zile, inegal ....

Alte discuții în legătură

Ac aditional - 8 ore/zi inegal bubuxyz bubuxyz Este corecta formularea de mai jos pentru lucrul in ture: \"durata timpului de lucru va fi in medie de 8 ore/zi, inegal. Repartizarea programului de lucru ... (vezi toată discuția)
Codul muncii angelica36 angelica36 buna ziua daca am un agajat la opt ore dar care in timpul saptamani lucreaza 6ore poate sa recupereze acele ore sambata sau trebuie platite ca ore ... (vezi toată discuția)
Program inegal de lucru split_ro split_ro Buna ziua, As vrea sa stiu, daca am in contractul individual de munca specificat \"program inegal de lucru\" acesta se refera doar la zilele lucratoare? ... (vezi toată discuția)