avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... serviciu in timpul ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

serviciu in timpul ccc

buna ziua! se poate lucra ca zilier in timpul ccc? in aceasta perioada nu se poate lucra nici macar o zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 17 Ianuarie 2012
Nu se poate obtine venituri supuse impozitului pe venit pe perioada CCC, intrucat plat indemnizatie va fi suspendata ... o singura exceptie este reglementata de OUG nr.111/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Realizarea de venituri in timpul concediului de crestere a copilului valentin_76 valentin_76 Buna seara! Am urmatoarea intrebare: O persoana care se afla in concediul pentru cresterea copilului si beneficiaza de indemnizate pt crestere copil pana la ... (vezi toată discuția)
Demisie si plata dividende pentru indemnizatie ccc manuelaconect manuelaconect Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu clarificarile urmatoare: 1. Daca am demisionat in februarie (la acest angajator am lucrat 12 luni) dar pana in ... (vezi toată discuția)
Contract civil oanaelena88 oanaelena88 Buna ziua! Sunt angajata cu contract individual de munca din martie anul trecut. Din luna noiembrie lucrez part time la o firma cu contract civil perioada ... (vezi toată discuția)