avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indreptare eroare materiala

in urma unui proces civil instanta de fond nu s-a pronuntat asupra cheltuielilor de judecata .Am facut recurs care mi-a fost admis dar in condica scrie si suma admisa ,care este constituita doar din onorariul avocatului, omitandu-se taxa de timbru si cheltuielile cu transportul.
Pot face cerere de indreptare eroare materiala pe baza pronuntarii din condica fara sa mai astept motivarea deciziei...
Poate ca numai acele cheltuieli au fost cerute
toate cheltuielile au fost cerute de avocat la instanta de fond .La recurs am fost intrebat doar daca solicit si cheltuieli pt recurs.Cum nu am avut cheltuieli demonstrabile ,nu am cerut.
cine a formulat recursul?
dupa cum am scris initial * am facut recurs care mi-a fost admis*. Intrebarea era ,daca pot sa fac cerere de indreptare eroare materiala pe baza pronuntarii din condica (pe portalul tribunalului apare doar -admite recursul-) sau trebuie sa astept decizia cu motivarea acesteia ...(in prezent dosarul se afla la motivare )
Pai daca scrie numai asta nu inseamna ca nu au fost acordate.
Ati spus ca in recurs nu ati mai cerut cheltuieli.
Ce se intampla cu taxa de timbru platita in recurs?
Nu ati solicitat-o?

Alte discuții în legătură

Instanta mi-a admis recursul... si m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs! aidu aidu Desi mi-a admis recursul... Curtea de Apel m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs!!! Sunt indreptatit sa invoc eroarea materiala pe calea ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita îndreptarea erorii efectuate de instanță privind calculul la plata cheltuielilor de judecată pe care pârâtul trebuie să mi le plătească? _Alin_ _Alin_ Cum se procedeaza repararea erorii cauzate de instanta la plata cheltuielilor de judecată? Mentionez ca in momentul cand am introdus actiunea in judecată, ... (vezi toată discuția)
Sechestru - cheltuieli de judecata, onorariu avocat MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 Buna ziua, Cu permisiunea dvs. supun atentiei si problema mea : este vorba de proces civil - pretentii : Avocatul a cerut cheltuieli de judecata iar ... (vezi toată discuția)