avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare imobil apartinand persoanei juridice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare imobil apartinand persoanei juridice

Sunt asociat unic al unei firme. Am vandut un imobil apartinand firmei si in acelasi timp am depus o cerere de suspendare a activitatii acesteia. Pot plati dividende din suma incasata in urma vanzarii imobilului?

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil si administrator micro-intreprindere dan_pal dan_pal Buna ziua Am intrat in concediu crestere copil si acum as dori sa imi deschid o micro-intreprindere. Intrebarea mea este daca mai pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Ridicare dividende de la societate Mihaela Chivu Mihaela Chivu Buna ziua! Un pompier care a fost asociat unic la o societate comerciala inainte de a deveni pompier, are de luat dividende care s-au distribuit dupa un an de ... (vezi toată discuția)
Poprire pusa unei persoane asociat în firma mihaidrm mihaidrm Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)