avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa politia comunitara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa politia comunitara

Pentru prelungirea autorizatiei de functionare la un magazin in zona rurala, unde functionez cu chirie, trebuie sa platesc taxa pentru politia comunitara atat eu ca societate, cat si proprietarul ( magazinul este in locuinta cuiva )? Pot refuza achitarea ei?

Alte discuții în legătură

Unitate comerciala fara acord de functionare ! GeorgeVandu05 GeorgeVandu05 Am o cunostiinta, care din cauza unor probleme cu un vecin, i s-a inchis magazinul. Magazinul fiind la tara. Persoana respectiva, vrea sa deschida din nou, ... (vezi toată discuția)
Primãria refuzã sã respecte legile seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Cui sa ne adresam pentru a obliga Primăria Sector 6 să respecte legile 114/1996 şi 230/2007? Primăria a emis Acord de funcţionare magazin (cu schimbarea ... (vezi toată discuția)
Retragere autorizatie functionare - magazin mixt abaicanescu abaicanescu Buna ziua, .va rog sa ma ajutati cu o parere in urmatoarea speta. De circa 1 an de zile locuiesc impreuna cu bunicii mei intr-o casa din zona centrala a ... (vezi toată discuția)