avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... teren agricol
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

teren agricol

am un teren pe care vreau sa pun lucerna as vrea sa stiu dc mai pot depune acte pt subventie si ce acte ar trebui
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:53, 18 Ianuarie 2012
Direcţia IACS din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) are ca principală atribuţie crearea şi implementarea Sistemului Integrat de Administrare şi Control (IACS) în vederea gestionării cererilor de plată pentru schemele de sprijin pe suprafaţă, conform cerinţelor Uniunii Europene.
Informatii complete obtineti de la Oficiul APIA din judetul de resedinta sau de la serviciul de specialitate al Primariei localitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventia de 176 euro la hectar c.peicu c.peicu Cine stie cum se incaseaza subventia pentru hectarul de teren agricol? Unde se depune cererea? Se primeste chiar daca pamantul e lucrat sau nu? Multumesc! (vezi toată discuția)
Azi se dã startul depunerii cererilor de subvenție pe suprafațã! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând de azi, 3 martie 2014 și până pe 15 mai inclusiv, fermierii români pot depune cererile de sprijin pe suprafaţă aferente anului 2014, ... (vezi toată discuția)
15 mai – termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin la apia fara aplicarea de penalizari Daniela Bolog Daniela Bolog 10 mai 2013 Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a anuntat ca termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin pe suprafata ... (vezi toată discuția)