avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru neachitare factura telefonica
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru neachitare factura telefonica

Bun gasit,as dori sa stiu daca pentru o factura telefonica de 2000 ron din 2005 neachitata,voi fi executat silit.De fapt nu am vorbit eu ci altcineva care mi-a sustras telefonul si a vorbit in strainatate,gresala mea a fost ca nu am anuntat sa imi fie blocat nr,dar nu asta e ideea ci daca poate sa imi fie pusa poprire pe venit sau executate bunurile.Nu am primit nici o instintare deoarece nu am mutatie pe actuala adresa.Multumesc pentru eventualele lamuriri
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 19:50, 17 Ianuarie 2012
Intrucat este vorba de o datorie din anul 2005, probabil a intervenit prescriptia extinctiva. Prin urmare raspunsul este : nu, nu puteti fi executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt credit nevoi personale neachitat Mikaela2012 Mikaela2012 Buna ziua, am un credit de nevoi personale obtinut de la Libra Bank in dec 2005 la care am platit rate pana prin 2007 cred. Apoi, n-am mai putut. O data pe an ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita costache adriana costache adriana am renuntat la un contract [editat] si dupa 4 ani primesc somatie de excutare silita in acest timp nu am fost informata niciodata pana acum (vezi toată discuția)
Factura neplatita abonament telefonie eskimo eskimo buna,daca m-ati putea sfatui ,v-as multumi anticipat...,e vorba de un abonament [ telefonie],mai precis o ultima factura, pe care nu am platit-o din vara ... (vezi toată discuția)