avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

somatie executare silita

am renuntat la un contract [editat] si dupa 4 ani primesc somatie de excutare silita in acest timp nu am fost informata niciodata pana acum
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Detaliati concret data contractului ,pentru a va putea raspunde daca a intervenit prescriptia extinctiva
Si nu recunoasteti debitul sau care este intrebarea?
Formulati contestatie la executare daca nu sunteti de acord cu debitul.In 15 zile de la data comunicarii.
in 2007 am luat legatura cu ei anuntind ca suspend ab datorita unei facturi necurespunzatoare mi au inchis si acum dupa 4 ani mia venit acasa executare silita pt suma de 3000 ron va informez ca niciodata in acest timp nu mia venit nici o instiintare
Executarea silita se poate face doar in temeiul unui titlul executoriu. Avand in vedere ca nu a avut loc un proces la instanta de judecata, neexistand o sentinta judecatoreasca (titlu executoriu), nu se pune deocamdata problema unei executari silite. Pana nu stati de vorba cu un avocat, nu platiti/semnati nimic si nu faceti intelegeri de esalonare a creantei. IN cazul dvs., se mai pune si problema prescriptiei extinctive.

Av. Adrian Albu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! ce inseamna protocol de conciliere si recunoastere a datoriei??? LOREDANA DRAPANOTIS LOREDANA DRAPANOTIS AS DORI MAI MULTE INFORMATII IN CEEA CE PRIVESTE ACEST SUBIECT SI M-AR INTERESA IN MOD DEOSEBIT CE ATRAGE DUPA SINE NERESPECTAREA SAU INCALCAREA ACESTORA? MII ... (vezi toată discuția)
Debit societate telefonie mobila-amenintare executare silita daria42 daria42 Primesc acasa pe numele fostului meu sot instiintari de plata pentru un debit neachitat firmei [editat] din 2004. Instiintarile vin din partea firmei [editat]. ... (vezi toată discuția)