avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

buna seara,va rog frumos daca ma puteti ajuta...Cu ceva timp in urma fosta sotie m a actionat in judecata pentru a i inapoia actele masinii si cheia...am facut dovada in instanta ca acestea se aflau in masina cand masina mi a fost luata fara consintamantul meu de catre fosta sotie.Cu toate acestea instanta ma obliga sa i inapoiez actele masinii(care nu se afla la mine)..nu am mai facut recurs..sunt lamurit de instanta din gr..Pe buletin am acelasi domiciliu cu fosta sotie...dar eu locuiesc fara forme legale in alta parte...pot fi executat silit la aceasta locatie???
Cel mai recent răspuns: ionutgcalin , utilizator 21:12, 17 Ianuarie 2012
nu am prea inteles pentru ce sa fiti executat silit, pentru acte sau pentru masina...? pentru acte ce executare silita ar putea exista pentru ca nu avem cunostiinta de o astfel de executare...
masina se afla la fosta sotie...Fosta sotie crede ca actele au ramas la mine si nu vreau sa i le inapoiez...m a actionat in judecata pt restituirea lor.Am facut dovada in instanta ca masina mi a fost furata de fosta sotie si ca actele se aflau in torpedoul masinii...cu toate astea instanta m a obligat sa i restitui actele...:(...i am spus ca nu sunt la mine aceste acte,dar nu vrea sa inteleaga..ma ameninta ca ma va executa silit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita.... ionutgcalin ionutgcalin buna dimineata,va rog frumos daca ma puteti ajuta...Cu ceva timp in urma fosta sotie m a actionat in judecata pentru a i inapoia actele masinii si cheia...am ... (vezi toată discuția)
As dori o parere urgenta onutza21 onutza21 # oana Gherasimovici 05 Martie 2013 la 16:18 mi-am cumparat o masina de la fostul sot, ia-m dat bani mi-a dat masina si actele masini dar nu mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina furata iar acum nu imi inapoiaza banii ancabtr ancabtr Am cumparat o masina de la vecinul meu (nu el fiind proprietarul in acte al autoturismului) dandu-i banii pe loc crezandu-l de buna credinta urmand sa se ... (vezi toată discuția)