avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... as dori o parere urgenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

as dori o parere urgenta

# oana Gherasimovici 05 Martie 2013 la 16:18
mi-am cumparat o masina de la fostul sot, ia-m dat bani mi-a dat masina si actele masini dar nu mi-a facut contract de vanzare cumparare, dupa 2 saptamani sa dus la politie si ma reclamat ca ia furat masina , ma-m dus la politie domnul politist mi-a cerut actele masini si cheia , si ii le-a dat fostului sot pt ca el avea un contract pe numele lui, va rog sa ma ajutati cu o solutie pt ca sunt disperata sa-mi recuperez prejudiciul. VA ROG

Cel mai recent răspuns: onutza21 , utilizator 18:36, 5 Martie 2013
Aveti un extras bancar care sa dovedeasca ca i-ati dat acei bani? Alte dovezi cu privire la conventia dvs?
am ceva de la banca cum mi-a trimis mama mea niste bani, si a fost de fata 2 prieteni comuni si cum ia zis la soramea ca i-am dat bani si ca aia e masina mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj sau nu???????? alinatan alinatan Buna seara, Numele meu este Alina. Anul trecut m-am casatorit si acum 2 saptamani am mers cu sotul meu,de comun acord, la starea civila pt a divorta. Ni s-a ... (vezi toată discuția)
Vinovat de furt pe nedrept missteeq missteeq buna ziua am 23 de ani si locuiesc impreuna cu iubitul meu . locuim impreuna de 9 luni . eu sunt casnica . eu si concubinul meu ne-am certat , si ca urmare am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune/furt... sau pierderea mea... gabilucian gabilucian Buna seara Am si eu nevoie de sfatul unor persoane in cunostiinta de cauza, am patit urmatoarea intamplare: In data de 06.10.2014 am decis sa imi cumpar o ... (vezi toată discuția)