avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CAUT AVOCAT SI SFAT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CAUT AVOCAT SI SFAT

Speta- Femeie X de nationalitate romana,casatorita cu cetatean libanez B si locuind in Liban.Femeia X naste un baiat care are ambele cetatenii.La un moment dat femeia X pleaca din Liban in Romania impreuna cu, copilul minor si avand imputernicire de la sotul libanez B.Femeia nu se mai intoarce.Lasa copilul in Romania la sora ei si pleaca sa lucreze in alta tara. Sotul vrea divort si doreste sa aiba custodia copilului.Cauta un avocat caruia sa-i faca o imputernicire prin care sa poata declansa procedura de divort si sa poata ajunge in Romania.Vorbeste limba engleza.va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:59, 19 Ianuarie 2012
Situatia trebuie f bine analizata de avocat.Va fi un proces de durata daca se poate si costisitor.
Cred ca vis a vis de copil se pot gasi solutii inteligente.
Acesta este un forum in care se discuta probleme juridice, nu un sait de anunturi gen "Caut zugrav"!
Nu va recomand sa angajati un astfel de avocat, el nu e un profesionist ci doar cineva care... nu prea are clienti.
Va rog sa nu mai deschidetri subiecte in care sa solicitati sa fiti contactat de avocati, contabili etc. Multumesc.
Imi cer scuze daca am gresit cu ceva!O cunostinta mi-a cerut ajutorul si am crezut ca aici o sa-i gasesc o solutie.....dar se pare ca nu doriti sa ajutati oamenii.....nici cu sfaturi.....
va multumesc!
Doamna/domnule, tocmai dupa sfaturile de mai sus scrieti ca nu va ajutam cu sfaturi?
In mesajul dv. prezentati o speta prea succint ca sa dam o opinie juridica, probabil pentru a arata domeniul in care va intereseaza asistenta. Singura problema care pare a se ridica din mesajul dv. initial este aceea ca aveti nevoie de avocat.

Cu privire la acest lucru v-am sfatuit: nu se dau anunturi aici si, chiar daca, acelea ar fi raspunsuri disperate si nu profesioniste, prin urmare nu va face bine sa cautati astfel un avocat. Mie imi pare ca v-am sfatuit bine ca sa nu ajungeti sa platiti onorariu unei persoane care nu a facut altceva decat sa raspunda unui anunt.

NU v-am spus ca ati fi gresit, doar care este situatia pe forum si atat; v-am informat, asta ati cerut, informatii.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei.uniunea naţională a barourilor a stabilit tarifele minimale ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In atenția colegilor avocati. ,,Uniunea Naţională a Barourilor a stabilit tarifele minimale pentru avocaţi. La ce sumă poate ajunge un divorţ in anul ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri Amalia_E Amalia_E V-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema. 1. Chiar daca nu am nici o legatura cu un anumit proces de divort (nu sunt nici parat nici reclamant), pot sa aflu ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu minor încheiată în italia, divorț românia? Teoprofmua Teoprofmua Bună ziua Parintii minorului 3 ani sunt de acord ca mariajul nu mai poate continua si doresc sa divorteze amiabil, iar minorul sa locuiasca impreuna cu mama ... (vezi toată discuția)