Stiind ca retrinerile din salarii nu pot depasi 1/2 din salariul net, as dori sa ma lamuriti daca un salariat are mai multe Dosare de executare, mai are si un CAR(cu care nu am facut nici un act de colaborator), si toate insumate depasesc 1/2 din net, cum sa procedez ? Stiind ca neretinerea ratelor conform cotei si graficelor vor atrage dobanzi si penalitati viitoare.
Am primit de la un executor o adresa prin care imi cerea veniturile nete si cate datorii are salariatul, daca nu am retinut 1/3 din venit poate sa intre in contul societatii?
Codul de procedura civila prevede ca se retine din 1/2 venituri pentru obligatii de intretinere sau alocatii pentru copii. Pentru celelalte obligatii numai 1/3. Daca sunt mai multe urmariri asupra aceleiasi sume, urmarirea nu poate depasi 1/2 din venitul lunar net al debitorului.
Retinere salariu
fsaromania
am primit la serviciu poprire pe salariu de la o banca.
eu mai am rate la kruk (preluate de la bcr) dar nu mi se opresc pe stat, le platesc la banca.
de la ... (vezi toată discuția)
Executare silita
mihadoro07
Am un salariat caruia i se retine deja 1/3 din salariu pentru o executare silita, in decembrie a mai venit o executare si acum in ianuarie inca una. Daca deja ... (vezi toată discuția)