avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca la o societate, fara a implica pfa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca la o societate, fara a implica pfa

as dori sa stiu daca cineva care este pfa in constructii se angajeaza la o firma i se poate face contract de munca fara a implica pfa-ul
Cel mai recent răspuns: PICATURICA , utilizator 09:37, 18 Ianuarie 2012
Da, se poate face un c.i.m. al unei persoane fizice care este PFA fara a implica statutul acelei persoane de PFA.
In acest sens, art.17 alin.2 din OYG nr.44/2008 dispune ca, cu toate acestea, o persoană poate cumula calitatea de persoană fizică autorizată cu cea de salariat al unei terţe persoane care funcţionează atât în acelaşi domeniu, cât şi într-un alt domeniu de activitate economică decât cel pentru care PFA este autorizată.
multumesc tare mult pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar madyfree1987 madyfree1987 1..As dori sa stiu si eu in ce consta impozitul forfetar si ce influenta are asupra persoanelor PFA . 2..As vrea sa stiu daca se poate lucra in domeniul ... (vezi toată discuția)
Pfa si angajat SANTIER SANTIER Buna ziua! In cazul in care sunt angajat la o companie cu CIM de 8 ore, pot avea in paralel si PFA pentru prestarea unei specialitati conexe? In CIM ... (vezi toată discuția)
Desfasurarea activitatii in mai multe locuri de munca cu carte de munca sorescucostica sorescucostica Eu detin o firma persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala.Pot sa mai lucrez la o firma cu program normal de 8 ore si inca la una cu program de ... (vezi toată discuția)