Sunt avocat si rog ajutor sau un sfat juridic . Am facut plangere impotriva hotararii Comisiei judetene de fond funciar in termenul legal de 30 zile insa , Comisia judeteana invoca faptul ca este tardiva plangerea deoarece nu s-a facut contestatie impotriva propunerii de invalidare emisa de catre Comisia locala de fond funciar in termenul de 10 zile prevazut de art.27 alin 3 din Regulament .Mai pot sa fac acum contestatie ? Am auzit diverse pareri de la colegii mei avocati , in sensul ca termenul de 10 zile ar fi un termen de decadere si atunci nu mai pot sa fac contestatie , dar si ca ar fi un termen de recomandare si as putea face contestatie si in acest caz as putea sa suspend cauza pana la solutionarea contestatiei . Mi s-a mai spus ca ar exista o hotarare a Curtii Supreme in sensul considerarii termenului de 10 zile ca termen de recomandare , insa eu am tot cautat pe net sa o gasesc dar nu am reusit . Poate ma puteti ajuta , clientul in cauza este o persoana in varsta si as dori sa-l pot ajuta . Multumesc!
Stimate coleg,
dupa cum vedeti nu prea au "sarit" colegii sa va dea solutii, pentru ca parerile sunt impartite si solutia este una specifica spetei. Pe de alta parte, daca noi nu am avut nici o cauza asemanatoare, nu avem siguranta ca solutia propusa va fi una buna,fiabila.
Oricum, incercati sa depuneti urgent contestatia si cereti instantei suspendarea cauzei pana la solutionarea acesteia.
Succes !