avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... plata impozit dividente actionar unic pers fizica?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

plata impozit dividente actionar unic pers fizica?

As dori sa aflu care sunt prevederile legale privitoare la plata impozitului pe dividente.Se pot incasa intr-o singura transa sau in cate este posibil?
Pana cand se pot incasa ?
Se mai plateste si la casa de sanatate contributie din dividente in cazul in care beneficiarul dividentelor este salariat si plateste deja ca salariat ?
Cum se face calculul impozitului de 16% ? Se aplica LA suma dividente sau DIN
suma dividente?
Multumesc pentru raspuns, multa sanatate !

Alte discuții în legătură

Pfa traducator si interpret + angajata la o firma in afara domeniului - ce taxe trebuie sa platesc? Cbunescu Cbunescu Am urmarit multe discutii in ultima vreme legate de prevederile OUG 58, dar nicaieri nu am gasit explicatii pentru urmatoarea situatie, in care ma aflu: - ... (vezi toată discuția)
Plata cass dacă am cumpărat actiuni AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am cumpărat acțiuni la Bursa București anul trecut și am primit dividente Am înțeles că impozitul pe dividente se reține la sursa ,la brokerul cu care ... (vezi toată discuția)
Cas 6.5% din vanzare imobil? adrianadamian2009 adrianadamian2009 Mama mea apare in evidentele casei de sanatate ca decedata!?! Mama e pensionara in varsta de 80 ani si i se opresc din pensie bani pentru CAS. Medicul de ... (vezi toată discuția)